Specialized Sirrus X

Το Sirrus X δεν είναι ένα συνηθισμένο fitness bike. Είναι το ποδήλατο που θα καβαλάτε συχνότερα και θα σας πηγαίνει σε ακόμη περισσότερα μέρη απ' όσα είχατε φανταστεί.

Το Sirrus X είναι το εισιτήριο σας για να ποδηλατείτε συχνότερα, και σε μέρη που μέχρι τώρα δεν είχατε φανταστεί. Πρόκειται για ένα άνετο, ικανό ποδήλατο που θα σας εμπνεύσει να ποδηλατείτε περισσότερο από ποτέ. Διαθέτει μεγαλύτερα ελαστικά, μια ελαφρώς πιο όρθια θέση οδήγησης, μονόδισκη μετάδοση και μπόλικες βάσεις για φτερά και σχάρες —δεν είναι απλά ο ιδανικός σας σύντροφος για ασφαλτόδρομους, αλλά εξίσου ικανό και σε χωματόδρομους. Κάθε Sirrus X έρχεται εξοπλισμένο με επιστημονικά δοκιμασμένη και εργονομικά σχεδιασμένη Shared Platform Body Geometry σέλα, χειρολαβές και πετάλια.

specialized sirrus x ποδήλατο

Το Sirrus X προσφέρει άνεση χωρίς το βάρος ενός πιρουνιού ανάρτησης

Το Sirrus X έρχεται εξοπλισμένο με το επαναστατικό Future Shock για να αμβλύνει τα χτυπήματα από τις ανωμαλίες του τερέν. Τα μεγάλα λάστιχα σε συνδυασμό με το Future Shock βελτιώνουν την απορρόφηση των κραδασμών κατά 40% —αντίο βαριά πιρούνια ανάρτησης!

specialized sirrus x ποδήλατο

Τιμή και διαθεσιμότητα

ΜοντέλοΤιμή
Specialized Sirrus X Comp Carbon €1.649,00
Specialized Sirrus X 5.0 €1.699,00
Specialized Sirrus X 4.0 €1.099,00
Specialized Sirrus X 3.0 €799,00
Specialized Sirrus X 2.0 €599,00

Για διαθεσιμότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κοντινότερο σας σημείο πώλησης Specialized.

specialized sirrus x ποδήλατο