Sagan Collection από τη Specialized

Όπως ο ίδιος ο άνδρας, έτσι η συλλογή Sagan καλύπτει την πολυπλοκότητα και τη δύναμη με ένα φαινομενικά διακριτικό εξωτερικό. Κοιτάξτε όμως πιο προσεκτικά και η πραγματικότητα κάθε κομματιού γίνεται ξεκάθαρη: η λιτή αισθητική κρύβει τα εργαλεία με τις υψηλότερες επιδόσεις στον κόσμο. Αυτή είναι η Συλλογή Sagan!

παπούτσια ποδηλασίας SW7 Sagan Μάθετε περισσότερα για τα παπούτσια S-Works 7 εδώ

Μια κομψή επανάσταση

Η συλλογή Sagan δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα μιας τυχαίας επιλογής εξοπλισμού με το όνομα του Peter τυχαία τοποθετημένο από τη Specialized. Ούτε καν! Οι σχεδιαστές της εταιρείας δούλεψαν μαζί με τον Sagan για να πετύχουν μια καλλιτεχνική αντιπροσώπευση του ιδιαίτερου στυλ του. Κατά τη διάρκεια της σχεδιαστικής διαδικασίας, φράσεις όπως "Εμβληματική Διαχρονικότητα" και "Κομψή Επανάσταση" αποτέλεσαν τους πήχεις για να μετρηθεί η κάθε απόφαση. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα της Specialized έσπρωξε τα όρια του design προς κατευθύνσεις που ούτε η ίδια γνώριζε ότι μπορεί να κινηθεί. Έτσι, αν είστε σαν τον Peter όπου το design, η κομψότητα, και η κομψή επανάσταση καθορίζουν το στυλ σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

κράνος ποδηλασίας specialized prevail sagan Το κράνος S-Works Prevail μέρος της συλλογής Sagan

Ενθύμιο απ' το σπίτι

Η γαλλική Ριβιέρα -λευκές αμμουδιές, εκπληκτική θέα, κρύος γαλαζοπράσινος ωκεανός, και κατοικία του Peter Sagan. Ναι, όταν ο Peter δεν αγωνίζεται στο δρόμο, περνά χρόνο με την οικογένειά του στην πανέμορφη πόλη του Μονακό. Και ενώ η ζωή του μεγαλύτερου αστεριού της ποδηλασίας είναι ταραχώδης, η Specialized σχεδίασε τη γαλαζοπράσινη αυτή συλλογή ως υπενθύμιση της γαλήνης που βρίσκει στα γαλαζοπράσινα νερά της Côte d'Azur.

specialized s-works venge sagan Το S-Works Venge μέρος της συλλογής Sagan

Τα κομμάτια

Η Sagan Collection δεν περιλαμβάνει μόνο κομμάτια με τα οποία αγωνίζεται ο ίδιος, αλλά επίσης μοντέλα που εκπροσωπούν το πνεύμα και τον χαρακτήρα του, όπως το παιχνιδιάρικο Riprock 24, το παντός εδάφους Diverge και τις εκδόσεις Comp των Tarmac Disc και Roubaix.

specialized s-works tarmac disc sagan Το S-Works Tarmac Disc μέρος της συλλογής Sagan

Διαθεσιμότητα

Τα ακόλουθα κομμάτια είναι διαθέσιμα στην Ελληνικη αγορά:

Ολόκληρη η συλλογή Sagan