ποδήλατο gravel specialized diverge

Το ολοκαίνουργιο Specialized Diverge είναι κάτι παραπάνω από το πιο ικανό ποδήλατο που έχει κατασκευαστεί ποτέ, είναι οι επιδόσεις που χρειάζεσαι για να ξεφύγεις. Για να ξεφύγεις από το μπουλούκι ορμώντας για τη νίκη, να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα, να ξεφύγεις από τους ίδιους δρόμους και διαδρομές σε κάθε βόλτα.

Οι σημερινοί ποδηλάτες προκαλούν τα όρια όσο ποτέ άλλοτε, έτσι η Specialized προκάλεσε τον εαυτό της για τη δημιουργία ενός ποδηλάτου που όχι μόνο ξεπερνά τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναβάτη gravel, αλλά ζητά παραπάνω: Το Diverge ζητά περισσότερη ταχύτητα, μεγαλύτερες αποστάσεις, μεγαλύτερες προκλήσεις. Αλλάζοντας από στρωτό χωματόδρομο σε μονοπάτι με νεροφαγώματα πηγαίνοντας "όλα μέσα" είναι κάτι που το Diverge μπορεί να χειριστεί με άνεση, καθώς είναι φορτωμένο με μια πληθώρα νέων, επαναστατικών χαρακτηριστικών που προσφέρουν την ταχύτητα, τον έλεγχο και τη σιγουριά για να ορμήσετε στο πιο δύσκολο τερέν.

Πσσστ!
Βαριέσαι να διαβάσεις το υπόλοιπο κείμενο;
Πάτα το κουμπί 😉👇

ποδήλατο gravel specialized diverge

Τι φέρνει το νέο Diverge

  • Μια ολοκληρωτικά νέα γεωμετρία με μεγαλύτερο reach και πιο χαλαρό κούτελο δίνει στο Diverge τη σταθερότητα που χρειάζεται για ταχύτητα στο κακοτράχαλο τερέν, ενώ τα νούμερα που παραπέμπουν σε trail συντηρούν την ευελιξία και ακρίβεια της οδηγικής εμπειρίας.
  • Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Future Shock 2.0’s, με υδραυλικό αποσβεστήρα σας βοηθά να διατηρείτε τον έλεγχο και να συγκεντρωθείτε στο στόχο σας, προστατεύοντας παράλληλα τις παλάμες, τους πήχεις και του ώμους σας από το κοπάνημα.
  • Τίποτα δεν ξεκλειδώνει τις δυνατότητες στα ποδήλατα εκτός δρόμου όσο ο χώρος για μεγαλύτερα ελαστικά, έτσι η Specialized έδωσε χώρο για ελαστικά 700c X 47mm ή 650b X 2.1" στο Diverge.
  • Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος SWAT του Diverge αποφορτίζει τις τσέπες του jersey σας, μεταφέροντας το επιπλέον βάρος χαμηλά στο πλαίσιο, βελτιώνοντας την οδηγική εμπειρία και την άνεση σας. Οι διπλές σακούλες SWAT κρατούν τα περιεχόμενα τους στεγνά και τακτοποιημένα.
  • Με βάρος κάτω των 1.000 γραμμαρίων, το πλαίσιο του Diverge’s είναι ελαφρύτερο από τα πιο πολλά ξεγυμνωμένα αγωνιστικά πλαίσια gravel με ανεπαρκή χώρο για σοβαρά ελαστικά, ενώ είναι κατά πολύ ικανότερο τους.

ποδήλατο gravel specialized diverge

Διαφορετικές εκδόσεις για το carbon πλαίσιο

Το ανθρακονημάτινο πλαίσιο του νέου Diverge διατίθεται σε 3 εκδόσεις με διαφωρετική διαστρωματώση carbon:

  • Η κορυφαία έκδοση S-Works έρχεται με διαστρωμάτωση 11r, πορτάκι SWAT και χώρο για ελαστικά 700c X 47mm.
  • Οι εκδόσεις Pro, Expert & Comp Carbon μοιράζονται το ίδιο πλαίσιο, με διαστρωμάτωση 9r, πορτάκι SWAT και χώρο για ελαστικά 700c X 47mm.
  • Οι πιο προσιτές εκδόσεις Sport και Base Carbon μοιράζονται το πλαίσιο διαστρωμάτωσης 8r χωρίς πορτάκι SWAT, αλλά με χώρο για ελαστικά 700c X 47mm. Πρόκειται για νέο πλαίσιο με νέα γεωμετρία!

ποδήλατο gravel specialized diverge

Τιμή και διαθεσιμότητα

ΜοντέλοΤιμή
S-Works Diverge €9.999,00
S-Works Diverge σετ πλαισίου €3.999,00
Diverge Pro Carbon €6.999,00
Diverge Expert Carbon €4.999,00 
Diverge Comp Carbon €3.799,00
Diverge Sport Carbon €2.999,00
Diverge Base Carbon €2.499,00
Diverge Comp E5 €2.099,00
Diverge Elite E5 €1.799,00
Diverge Base E5 €1.099,00

Για διαθεσιμότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κοντινότερο σας σημείο πώλησης Specialized.

ποδήλατο gravel specialized diverge