Νέα ελαστικά Specialized Pathfinder για gravel

Τα ολοκαίνουργια ελαστικά Pathfinder έχουν τέλεια ισορροπημένη σχεδίαση για επικές διαδρομές σε χωματόδρομους, με το ανθεκτικό τους περίβλημα Endurant των 120TPI & προστασία Blackbelt, τη θρυλική τους γόμα Gripton και άγρια τακούνια τόσο στα άκρα όσο και στο μέσο του πέλματος. Με την εσωτερική επένδυση butyl του περιβλήματος να τα καθιστά 2Bliss Ready, πρόκειται για τα ιδανικότερα ελαστικά που μπορείτε να έχετε όταν οι στρωτοί δρόμοι αγριέυουν -εκεί που η διαδρομή ξεκινά να γίνεται διασκεδαστική δηλαδή!

Τα Specialized Pathfinder διατίθενται στα παρακάτω μεγέθη:

  • 650b x 47mm (διπλωτό, πιέσεις 35-65 psi)
  • 700 x 38mm (διπλωτό, πιέσεις 50-80 psi)

Σχετικά με το Gravel Riding

Γεννημένο στη μεσοδυτική Αμερική, το είδος ποδηλασίας που γνωρίζουμε ως "gravel riding" ή απλά "gravel" είναι ίσως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο παρακλάδι της ποδηλασίας. Η αίσθηση της περιπέτειας, η κατάκτηση νέων προκλήσεων και η απλή δοκιμή ενός νέου στυλ ποδηλασίας είναι μερικά από τα μεγάλα προτερήματά του, όμως -λόγω της φύσης του- η λανθασμένη επιλογή ελαστικού μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας διασκεδαστικής διαδρομής και ουρλιαχτών μετά βωμολοχίας στην άκρη του δρόμου.

Το Pathfinder προσφέρει την ευελιξία που χρειάζονται οι περιπετειώδεις διαδρομές gravel —γρήγορη κύλιση, δυνατό κράτημα, και πολλή διασκέδαση.

pathfinder ελαστικά ποδηλάτου gravel χάραξη πέλματος