Γλώσσα: Greek
0

H επιχείρηση ξεκίνησε το 1945 από τον γεννηθέντα στον Πειραιά το 1932 Νικόλαο Γ. Κασιμάτη. Λίγο αργότερα, ενισχύθηκε από τα αδέρφια του, Παναγιώτη και Αλέξανδρο. Σήμερα, διοικείται πλέον από την 3η γενιά, τον ομώνυμο Νικόλαο Γ. Κασιμάτη, εγγονό του ιδρυτή της.

Το 2004 η Kassimatis Cycling υπέγραψε αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των πιο επώνυμων ποδηλατικών προϊόντων Specialized για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τρία χρόνια μετά προστέθηκε στις χώρες διανομής και η Μάλτα.

Παράλληλα και μακροχρόνια αντιπροσωπεύει επίσης αποκλειστικά την ιστορικότερη Γαλλική LOOK καθώς και την Αμερικάνικη MONGOOSE, την Ιταλική CINZIA – JUMPERTREK  την UNITED με τα όμορφα και οικονομικά παιδικά της καθώς και τον πληρέστερο ποδηλατικό ρουχισμό από την Ιταλική CASTELLI. Τέλος είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Συμπληρωμάτων Διατροφής κι ενυδάτωσης της Αγγλικής SiS (Science in Sport).

Το 2016 ίδρυσε εγκεκριμένο από τον ΕΟΤ  Γραφείο Τουρισμού “Action Tours & Rentals” και παρέχει υπηρεσίες εκδρομών - ενοικίασης ποδηλάτων & Sport Activity.

Για την εργονομική προσαρμογή του ποδηλάτη πάνω στο ποδήλατο η εταιρία Kassimatis Cycling προσφέρει λεπτομερή αξιολόγηση και μετρήσεις RETUL - Body Geometry καθώς και τεχνική υποστήριξη από άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Τέλος παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου που περιλαμβάνει κλοπή και πλήρη αστική ευθύνη.

73 χρόνια αργότερα η Kassimatis Cycling έχει αλλάξει πολύ, και συνεχίζει με σταθερό βηματισμό πάντα στηριζόμενη στην βασική αξία δημιουργίας της, την Εμπορική Ηθική και τον σεβασμό προς τον εκάστοτε πελάτη της. Αναπτύσσεται και συμβάλλει  στην εξέλιξη της Ελληνοκυπριακής αγοράς προσφέροντας γνώσεις και φέροντας νέες ιδέες και τεχνολογίες από το μέλλον.

Δυνατά και εμπορικά σταθερή θα συνεχίσει και τις επόμενες δεκαετίες να πιστεύει σε αυτή την διαφορετική προσέγγιση που την κράτησε ζωντανή όλα αυτά τα έτη ότι η ποδηλασία στην Ελλάδα μπορεί και πρέπει να έχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νεά, εκδηλώσεις και μοναδικές προσφορές γύρω από το Ποδήλατο.